Толкова наивно е...
Толкова наивно е по пясъка да тичаш боса
и да вярваш, че летиш...
Толкова наивно е в тревата да лежиш
и да вярваш, че вървиш...
Толкова наивно е мислите си да отдаваш
и да вярваш, че и друг мисли си за теб...
Толкова наивно е всеки път сърцето си да разкриваш
и да вярваш, че няма да го наранят...
Толкова наивно е да вярваш, че открил си любовта...
когато тя е просто една мечта...
© Теодора Иванова All rights reserved.