20.07.2006 г., 9:56 ч.

Толкова... 

  Поезия » Друга
945 0 6

Толкова пъти се питах
„Защо се получи така?"
Да те отблъсна опитах
исках го, на всяка цена.

Толкова те възпирах -
изричах обидни слова,
най-груби думи намирах
но уви, не помогна това.

Толкова се наказвах -
в себе си търсих вина.
И винаги ти доказвах -
че не съм за тебе жена.

Толкова време ти дадох
да излезеш от тази игра,
ръка на приятел подадох,
можех да ти бъда сестра.

Толкова редих „не обичам"
ти си палил за обич свещта.
Завинаги „Сбогом" изричам
днес, тази вечер, в нощта...


20.07.2006г

© Анета Саманлиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??