18.07.2007 г., 8:59 ч.

Толкова близо.. 

  Поезия
725 0 1
И днес беше толкова близо...
едва на няколко милиметра,
беше толкова близо...
и все пак знаех, че не мога да те докосна,
че не мога да те почувствам...
А беше толкова близо!

Исках да видя усмивката ти, насочена право към мен.
исках да се смутя от нежния ти поглед,
а ти не ме забелязваше даже!
Усещах аромата на парфюма ти,
усещах полъха, когато се движеше,
защото беше толкова близо!

Знаех, че не ме виждаш...
и тайно се надявах да се обърнеш към мен.
Мечтаех си да разбереш колко много те обичам.
Да стане чудо! Да кажеш: "Здравей"!
Но ти седеше там безмълвен,
без никаква представа за това!

Сърцето ми плачеше,
но беше изпълнено с надежда, надежда, че точно ти,
да, точно ти ще се обърнеш към мен
и поне за миг ще почувстваш това, което чувствам и аз... Но, уви!
И днес беше толкова близо... Толкова близо, а всъщност,
безкрайно далеч!

© Нямам Нямам Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??