15.06.2007 г., 21:38 ч.

Топла тъга 

  Поезия
445 0 5
 

Топла тъга

В море от развълнувана тъга

безпаметно потъват мойте мисли.

Сърцето се разтапя във нега -

прекрасна роза в мене се разлисти.

© Петър Варчев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??