По здрач се връщам
в тази моя топла къща,
целия ми свят е там събран -
вълшебство в малката ми длан.
Аз сама съм си я сътворила,
тук цветята са магия,
звездни мигове съм уловила
и надеждите си бели крия.
Вътре времето е спряло,
Космосът навън заспива.
Даже шепотът на вятъра
във косите ми замира.
По мръкнало ми пеят приспивно щурците,
в две къдели смях се сгушвам
пред топлото ми дъхаво огнище...
и в съня ми само чудеса се случват!
© Румяна Всички права запазени
Красиво е....и уютно