24.12.2016 г., 11:32 ч.  

Топлина 

  Поезия » Любовна
553 1 4

Заспивай, ще ти пазя тишина.

Спокойствието на пръсти тихо се промъква.

На пръстите които тихо никой не разбра.

Викът в огнището сякаш угасва...

 

Заспивай, ще ти пазя тишина.

Усещаш ли дълбоко тишината,

тишина със силата света да разруши.

Но твоя свят ще пазя, с топлината на нощта...

© Юлиян Петков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??