25.08.2011 г., 8:37 ч.

Тополчице моя! 

  Поезия » Любовна
3110 0 28

 

Тополчице моя!

 

Има изгреви ясни, които ми носят надежда.

Има нощи безсънни – със ласка на нежни ръце.

И морето си има една своя Лунна пътека,

по която ти идваше, с жадно за обич сърце...

 

Виждам птици, които летят и се любят във полет.

Оживява в мен спомен за твоите тъмни очи.

Ти си моя, Тополчице тънка в разцъфнала пролет.

Долети с тези птици.

И сбъдни всички мои мечти...

 

 

  

© Сашо Маринов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??