Тополчице моя!
Има изгреви ясни, които ми носят надежда.
Има нощи безсънни – със ласка на нежни ръце.
И морето си има една своя Лунна пътека,
по която ти идваше, с жадно за обич сърце...
Виждам птици, които летят и се любят във полет.
Оживява в мен спомен за твоите тъмни очи.
Ти си моя, Тополчице тънка в разцъфнала пролет.
Долети с тези птици.
И сбъдни всички мои мечти...
© Сашо Маринов All rights reserved.
- zelena (Силвия Райчева)
- shon (Упорита Добродушкова)
- Eva55 (Евелина Стоянова)