3.11.2018 г., 20:23 ч.

Топъл спомен 

  Поезия » За деца
346 1 2

         
 
Стрелкат се изящно, волно
лястовиците навред в простора.
Мене ми е страшно болно,
скоро ще пустее двора.
 
Знойно лято ще отлитне
с птиците далеч оттук.
Тъжно ще се слеят дните -  
в дъждове и кал, и студ.
 
Няма вече да е цветно
с детски смях, с игри до мрак.
Топъл спомен неусетно,
 нощите ще сгрява пак.  
 

© Светлан Тонев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??