27.01.2009 г., 9:13 ч.

Това е 

  Поезия » Друга
708 0 11
Те повечето са оттатък,
познати, близки имена.
И моето име там го чакат
като приятна новина.

Ще гребна шепа южно лято,
дъх на сено и на роса.
На всички близки и познати
отвъд това ще занеса.

Кокичета от Баба Марта,
на трите си деца гласа...
На вътрешните, на родата,
отвъд това ще занеса.

И глътка вино недопито,
далечен спомен за море.
А пък за вас като ме питат,
ще казвам: всички са добре!

© Райчо Русев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??