21.01.2018 г., 21:17 ч.

Това е краят 

  Поезия » Друга
675 2 2

Всичко свърши,

знам кога,

няма прошка

без следа...

 

Ти замина,

аз не съм,

но отмина

този сън...

 

Сбогом...

V. G.

© Вал Герх Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??