Jan 21, 2018, 9:17 PM

Това е краят 

  Poetry » Other
673 2 2

Всичко свърши,

знам кога,

няма прошка

без следа...

 

Ти замина,

аз не съм,

но отмина

този сън...

 

Сбогом...

V. G.

© Вал Герх All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??