16.05.2008 г., 14:13 ч.

Това е моята страст 

  Поезия » Друга
1228 0 19


Странна си –
казаха ми вчера.
Определение:
различна?
Нестандартна?
Сама?
Откъде разбрахте
каква съм всъщност?
Кой отблизо разгледа
моята душа?
Дали защото плача
на филми, книги?
Ей тъй, от самота.
Правят заключения.
Виждайки различна жена.
Не съм вулгарна.
Ни истински смела,
а безумно страхлива.
Признавам пред вас.
Сърцето ми е умирало много пъти
и е възкръсвало с огнена страст.
Странна съм.
До болка.
Но това съм аз.
Странна съм.
Но ще пиша.
И ще обичам.
Това е моята страст.

© Ванина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??