25.11.2007 г., 10:11 ч.

Това слънце бях аз 

  Поезия » Любовна
552 0 6
 Навън е пролет - красиви лъчи
 стоплят моето сърце.
 Навън небето - като твоите очи,
 дарява усмивка за мен.

 Навън дървета - огромни, зелени,
 с прелестни птици по тях,
 слънцето радостно гледа отгоре
 и пее пред целия свят:

 Тя те желае - с нея да бъдеш,
 тя те обича с душа,
 защо не отидеш и не й покажеш,
 как разбираш любовта?

 Чаках те дълго - ти не дойде,
 и страдах, час по час.
 Много жалко! Как не разбра,
 че това слънце бях аз?!

© Нина Найденова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??