21.03.2024 г., 20:50 ч.

Това сме ние 

  Поезия » Гражданска
68 0 0

Това сме ние

 

/ зодия Овен /

 

 

 

Когато искам мога да мълча!

Когато искам мога да говоря!

Тръгвам си когато аз реша!

И се завръщам пак по своя воля!

 

Аз мога да съм мълчалив и тих!

Но мога в миг да се превърна в буря!

Мога да напиша нежен стих!

Но мога всичко просто да изгубя!

 

Аз мога да съм бурното море

с вълни родени в бездната потайна!

Аз мога да съм синьото небе,

със синева лазурна и безкрайна!

 

Аз мога да съм твоята звезда

блестяща нейде горе на небето!

Аз може да съм твоят лъч в нощта,

пробол със нежност и любов сърцето!

 

Аз мога да съм твоят огнен Ад

във който ще гориш от страст и обич!

Аз мога да съм Раят непознат

където да се скиташ и да бродиш!

 

Аз мога да съм есенна мъгла!

Аз мога да съм сняг в студена зима!

Аз мога да съм дъжд през пролетта

написан стих за теб с любов и рима!

 

21.03.2024 г.

 

 

 

 

 

© Георги Иванов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??