6.07.2011 г., 22:01 ч.

Това съм аз пред изгрева на любовта 

  Поезия » Любовна
545 0 2

Понякога съм малка капка дъжд,
разливаща се в твоите ръце,
понякога съм златно стръкче ръж,
откъснато от жадното сърце.

Мъжките ти сълзи натежават
и така съм още по-добра,
заспивам на люляков бряг,
а се будя в море от жарава.

Ти си толкова различен,
а аз съм птица без крила,
докосни ме с топли устни
пред изгрева на любовта.

© Боряна Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??