29.07.2022 г., 9:37 ч.

Трагедия 

  Поезия » Хумористична
626 0 3

Не че зле съм със парите,

ама хитри са жените.

Харчат мойте авоари

все едно ми са другари.

 

Да бяха те другар по чашка

сметка бих платил юнашка.

А те с памук ми ги прибират

всеки ден и се не спират!

 

Дамите са меркантилни,

а пък ние сме дебилни.

Е, от тази комбинация

топи се бързо нашта нация!

 

Обаче, кво да сториш майна?

Любовта си е омайна.

За жалост, за да се класираш

раздаваш кинти без да спираш.

 

Надали ще има стоп.

Ще си плащаш като поп.

И парично изтощен

ще питаш:,,Нощ е, или ден?".

 

© Георги Янков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • "Дамите са меркантилни,
    а пък ние сме дебилни."
  • То пък кво е платноходка без-платна? - Просто корито
  • Ами това ни е чарът. Ако искаш компанията ми - плащай. Ако не - кой от къде е.
Предложения
: ??:??