23.08.2017 г., 21:52 ч.

Трансформи 

  Поезия » Друга
225 0 1

Денят се стича етерично

върху страниците
на жизненото досие, 
образува странни композиции,
базирани на ненадейността. 

 

Смесвам се в органичните 
емулсии, преди да се превърна
във конденз, летливо се понасям 
из пространството,
с идеята в облак да се установя.

© Misteria Vechna Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??