4.09.2019 г., 22:19 ч.

Трептение 

  Поезия » Друга
156 0 2

ТРЕПТЕНИЕ

 

С трептение хаосът се реди. –
Хаотично, или плавно течащо.
Мрак и небесни облачни сълзи,
слънце – на хоризонта блестящо.

 

Аз трептя от всяко докосване –
нежно, или остро нападателно.
Опъната пружина съм износена,
готова да се скъса несъзнателно.

 

Ще сложи ли ред в душата ми,
или разкъсана, още ще трепти,
поела писъците на съдбата ми,
разпилените в хаоса мои мечти.

 

Когато всичко утихне, аз нова
ще се изправя пред Божия свят,
за предизвикателства готова,
на вяра и обич още по-богата...

 

Не се знае в какво русло ще тека,
но то ще е от сърцето ми избрано, 
с нови цветни дъги след дъжда,
с жажда за живот ще бъде постлано...

 

04 09 2016

© Надежда Борисова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??