22.09.2008 г., 9:16 ч.

Тревожен миг 

  Поезия » Любовна
494 0 5

В мига тревожен

на печална горест,

кога сърцето ти

от обич гори,

открехни вратата

на моята вярност

и на крехко рамо

главата си склони.

 

В тишината нощна,

почувствало покоя,

сърцето ти болно

не ще веч кърви...

И нежна наслада

ще отнеме тревога

от разпалени

в огън гърди.

© Мадлен Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??