30.12.2007 г., 16:29 ч.

Три радости 

  Поезия » Любовна
713 0 16

 

В този свят на грижи и проблеми,
три си имам радости големи.
Бог да дава да не ги загубя!

Първа радост - радост, че те има,
втора радост - радост да те виждам,
трета радост - радост да те любя!

© Ангел Чортов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??