15.09.2023 г., 20:57 ч.

Трима 

  Поезия » Любовна, Друга
195 2 6

Трима души сме в лодката. Трима. 

Аз и ти, любовта ни ранима. 

Неотлъчно в живота ни следва, 

тя е с нас по космична наредба. 

Ако падна, ме вдига отново, 

ако кривна, ми слага окови. 

Ако паднеш, ръка ти подава, 

ако кривнеш, залива те с лава. 

 

Трима души сме в лодката. Трима. 

Аз и ти, любовта. Неделими. 

Тя ни пази, и гледа, и слуша, 

после тихо в сърцата се гуши. 

И така ще остане до края  -

малка светла частица от рая. 

Трима души сме в лодката. Трима. 

Аз и ти, и любов. Ще ни има!

© Nina Sarieva Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??