16.08.2014 г., 19:59 ч.

Трохички нежност 4 

  Поезия » Любовна
622 0 2

Съди ме за открадната любов,

раздирай ме, окичвай ме със тръни,

вземи ми и последната сълза,

изплакана във нощи на безсъние.

Една последна песен ти изпях,

сподавена от трели безнадеждни,

ТРОХИЧКИ НЕЖНОСТ шепичка събрах

и днес ти ги поднасям за последно.

Лицето си ще скрия от Света,

целувките на тебе ще оставя.

Отивам там - при мойта Самота -

ако в прегръдката ù мога да забравя

за теб и затова, че те обичам...

А споменът ще те докосва с пролетта -

роса, стаена в чашка на кокиче...

 

Р.Ч.,Лондон,2014'

© Росица Чакърова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??