10.01.2008 г., 1:13 ч.

Труд 

  Поезия » Гражданска
838 0 8
Аз не искам да съм като гримьор в радиото,
а искам моя труд да се цени.
Как да се преборя с мафията,
когато всичко е пари, пари и пак пари?!

© Явор Перфанов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??