27.09.2011 г., 14:19 ч.

Трудно без любов се пише 

  Поезия » Любовна
719 0 3

 

 

 

Искам в стиха си звезди да рисувам,

на небе полумесец огрял.

Но сега трудно думи намирам

и стихът излиза някак си вял.

 

Искам за макове чудни да пиша,

за синчеца, край тях избуял.

Думите все по-трудно намирам

и стихът отново… е вял.

 

Красиви стихове любовта пише,

дори в тях да въздиша тъга.

Само в спомен тя да живее,

пак стихът ще ухай на цветя.

 

 

 

 

 

 

 

© Лилия Нейкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??