6.07.2007 г., 8:49 ч.

Трябвало да изгоря 

  Поезия
718 0 15
Покриви... блестящи
от милион дъждовни капчици.
Размечтана, разходих се по тях.
Там видях очите ти,
също толкова искрящи,
Цвета им не видяла бях.
И потънах,
безвъзвратно се удавих.
За да се спася,
защо ли нищо не направих.
Някой ме възпря...
защото
трябвало да изгоря.


Евгения Маринчева

© Евгения Маринчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??