25.03.2008 г., 15:59 ч.

Тръгвай си, тъга 

  Поезия » Друга
693 0 20

Тъжно е в душата ми и мрачно,

облаци надвиснали са там.

И тревогата вълна надига,

и бушува страшен ураган.

 

 

 

 

Уж е пролет! Трябва да сме ведри!

Трябва да сме слънчеви, добри!

Искам аз тъгата да прогоня,

да огреят слънчеви лъчи!

 

 

 

 

 

Искам със усмивка на лицето

да посрещам всеки следващ ден.

Тръгвай си, тъга, от мене вече!

Не искам повече да съм ти в плен!

 

 

25.03.2008

Анна Дюлгерова

© Анна Дюлгерова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??