1.10.2009 г., 13:10 ч.

Тук сме само за малко 

  Поезия » Друга
686 0 11

Суетим се от изгрева още

до мрак,

не посядаме даже

да чуем живота.

През глава го живеем

без ритъм,

на крак

и понякога даже

без ясна посока.

Просто тичаме,

търсим,

копнеем,

ламтим,

прекрояваме

вери, любови;

носим гордо

големи и малки мечти,

постоянно

изникват и нови…

Как ли всичко това

ще изглежда на филм,

от окото на Бога прецизно

заснето?

Тук сме само за малко,

за някакъв миг,

но съсипваме тази планета…


© Руми Бакърджиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??