4.07.2009 г., 12:13 ч.

Тупти ли? 

  Поезия » Друга
561 0 8

Обърнах ли
душата ти
с хастара вън?

Изтръсках ли
стотинките?

Хартийките
със твои стихове
изхвърлих ли?

Промих ли
мозъка ти
със сълзи?

Очите
пресуших ли?

Опънах ли
клепачите
да те боли?

Разкъсах ли
гърдите ти
почти
до перикарда ти?

Тупти ли?

© Павлина Гатева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??