20.09.2016 г., 16:39 ч.

Твое 

  Поезия » Любовна
2442 19 8

Сърцето ми е цялото тъга -
не знае как да спре да те обича.
До болка, упорито, със инат,
повтаря са̀мо "моето момиче".

 

Не иска и да чуе, че за теб
отдавна вече нищичко не значи.
Че ти отдавна си парченце лед, 
което е забравило да плаче.

 

Че нищичко от нашето "преди"
не може да се върне, да го има.
Че то за теб било е винаги
лъжа удобна. Лесно заменима.

 

Сърцето ми събира се в сълза.
Не иска и не иска да признае,
че теб те няма. И че няма "НАС".
Че всичко свърши и това е краят.

 

Сърцето ми умира, ден след ден.
Проклето много (като тебе) то е.
И въпреки че уж тупти във мен,
завинаги остана само твое.

© Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??