5.09.2006 г., 1:15 ч.

Твоите зелени очи 

  Поезия
5258 0 2
Докосна ме нежно с красивите си зелени очи,
Остави в мен надежда,
Пробуди моите мечти.
Желая те безнадеждно и луда страст в мен гори.
Копнеж за малко нежност,
Любов и щастие в нашите споделени дни.
Знам, че същият огън и в твоето сърце гори.
Казаха ми го горещо две зелени очи…
Твоите очи….
Те пълни са с живот и ласка,
Готови да сбъдват мечти.
Страст безпощадна,
Жажда за красивото в сивите ми дни.
Когато всичко черно е и погледна в тях за миг дори,
Някак нещата се променят и облива се всичко в куп светлини.
Ако можеше съдбата ни да е малко по-благосклонна от преди,
Сега щяхме да сме заедно.
Нямаше да има толкова сълзи.
Ако можех само още веднъж да докосна с устни твоите,
Да прокарам пръсти през твоите коси,
Да прочета щастието в твоите зелени очи.

© Димана Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??