20.07.2011 г., 22:57 ч.

Творецът в мен 

  Поезия » Любовна
916 0 3

Да бях писател на пиеса,

описала си бих живота,

безброй комедии от грешки,

заключващи се в няколко диалога.


Опитала се бих да ви разкажа

какво е любовта,

че тя изкуство е за двама,

готови да изгубят своите сърца.


Тя песента на славея свободен е,

пронизваща тишината,

и цветето последно,

разцъфтяло на земята.


Но може би е блян,

съставен от безброй мечти,

готов да се отключи,

щом види искрено сърце, под което да се подслони.

© Аметист Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • За вьзраста ти ,това е много силно, но точно.Карай напред,миличко!
  • Поздравления!!!!
  • Е, хубавото е, че са комедии от грешки. Представяш ли си да бяха трагедии?
    Иначе на написаното (макар и откровено),му липсва нещо много съществено.
    Поезията.
Предложения
: ??:??