Твоя
------------------------------
Ще изпъстря
в стих
прегръдките ти
ще целувам
отражението ти
в дълбокия извор
на утрото
ще се притисна
в погледа ти
спокойна и тиха
като малка капчица
разпръсната
от любов.
25.08.2010 г.
© Ина Всички права запазени
Браво!