7.08.2019 г., 11:38 ч.

Твоята ръка 

  Поезия » Друга
318 4 6

Хвани́ ме за ръката и стисни́,

почувствай – силата ми в теб прелива.

В останалите още земни дни,

моята длан, твоята нека скрива.

 

Това е сливане на две души,

на две сърца, на две въздишки летни.

Поспри за миг и в мене погледни –

та ние сме богатства, тъй несметни.

 

Един за друг, забравили света,

плътта е сякаш връзка свръхкармична.

Недей ме пускай, твоята ръка,

ми дава мощ и сила титанична!

 

© Данаил Таков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??