10.11.2007 г., 12:17 ч.

Твърде бавно, твърде късно... 

  Поезия » Любовна
569 0 2

Сякаш е писта,

остават двадесет метра до края.

Това състезание,

там си пръв или пристигаш най-накрая.

Обичаш напразно или

умираш мразен и сам,

твърде късно е да съжаляваш,

няма смисъл да се връщаш,

щом си стигнал чак до там.

Аз не съжалявам,

че те срештнах,

а само, че не те задържах.

Постъпих глупаво, като

последният глупак.

Търсех извинение,

за да избягам.

Страхувах се да посрещна

своята вина, че нараних

единствената, която обичах...

Теб, моя съдба...

© Стеси Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Страшно ми хареса.Точно мой тип стихБраво
  • Ех, това обичане, никога не го правим както трябва, но такъв е животът...
Предложения
: ??:??