8.06.2008 г., 10:26 ч.

Твърде дълго време 

  Поезия » Любовна
658 0 1
Аз те обичам
твърде дълго време, за да отрека,
аз те бленувам
твърде дълго време, за да съм сама,
аз се заричам
твърде дълго време, чаках и сега
аз те сънувам,
твърде дълго време искам любовта.

Аз те очаквам,
твърде дълго време липсва нежността,
аз те намирам
твърде дълго време само на шега,
аз те загубвам
твърде дълго време в твоята игра,
аз те изпивам
твърде дълго време, напомня ми дъжда:

Че аз те имам,
твърде дълго време носи те сънят,
аз те усещам
твърде дълго време с привкус на тъга,
аз те оплаквам
твърде дълго врема - пада пак сълза,
аз те обичам
твърде дълго време, а те чакам тук сама.

© Ива Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • прекрасен стих, приятелко!добре дошла в сайта, където да пишеш означава всичко!развий таланта си !ти можеш!дерзай!
Предложения
: ??:??