1.09.2011 г., 20:38 ч.

Тя 

  Поезия » Философска
490 0 0

Дали видение е Тя, тъй приказно,

или извайвал я е с думи краснописец,

дали преструвала се сто години,

да чака принца зла магия да отмие.

 

Дали река е, с цветове невиждани,

или е златна мома по рождение,

дали е романтична приказка,

или неродена мома - гиздава.

 

Белоснежка е от зимна приказка,

или на Снежната кралица - пристана,

парченце от огледало е -  на дявол,

без слънчев лъч живяла е навярно.

 

По дяволите -  всички принцове,

ведно с прехвалените си принцеси.

Денем Тя шества като Пепеляшка,

а пък нощем е самодива засияла!

 

© Мариола Томова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??