13.01.2009 г., 16:04 ч.

Тя 

  Поезия » Друга
600 0 2
                             Тя

Мое момиче, момиче-жена!
Знаеш, че пътят ти води към пропасти.
Стъпки през тръни, през локви и кал,
слепи очи, впили поглед към себе си.

Твойта душа е голяма врата,
блъсната тежко и силно нанякъде.
Там, откъдето протяга ръка
най-безпощадно и грубо съдбата ти.

Тя, ориста ти е странно добра.
Бори се с теб - да прегърнеш мечтите си.
Като стена да издигнеш снага
и да иззидаш здраво живота си.

Мое момиче, момиче-жена!
Знаеш, че пътят ти води към пропасти.
Знаеш, че всичко е само игра.
Тази, която играеш през дните си.

© Ди Цветкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??