4.12.2005 г., 13:20 ч.

Тя бе момичето 

  Поезия
1407 0 4
Тя бе момичето, което
превърна ми душата в ров
и спря да бие в мен сърцето
загубих нейната любов.
Една любов тъй чиста и красива
като очите нейни, парещи във мен
като бодличките на роза дива
аз мислех си за нея всеки ден
Не можех аз да я забравя
тя бе пленила моето сърце
и тръгвайки аз трябваше да изоставя
душата моя в нейните ръце...

© Мирослав Борисов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??