14.03.2008 г., 10:21 ч.

Тя идва... (отново или просто самотата не си е отивала) 

  Поезия » Друга
659 0 6

Трептене задимено,

крещене спотаено

преплитат се,

едно друго изпиват се.

 

Път й проправят... 

 

Неканен гост е тя...

И как само я мразя!

Като нищо друго на света.

Защото в нозете й лазя... 

 

За мен  е завързана

с невидима верига.

Затова и - забързана -

никъде не достигам...

© Катя Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??