24.12.2013 г., 13:40 ч.

Тя си тръгна 

  Поезия
594 0 7

 

Тя си тръгна от мен. И сега някак тихо е.
Чувам само сърцето си как бавно бие.
Вече няма да шепне във тъмното стихове...
Изветря ароматът ù... Беше магия!

Тя си тръгна. Най-сетне. Сега е спокойно.
Не усещам дори как изнизват се дните...
И значение няма дали е дъждовно
и дали ще ме топлят отново лъчите.

Тя си тръгна... Добре съм! Напълно добре!
Всъщност няма причина да страдам за нея!
Тя превърна живота ми в бойно поле!
Всъщност аз се спасих, за да не полудея!...

Тя си тръгна... Наместо целувка поиска
да остави за спомен две сълзи накрая...
Беше толкова силна, красива и истинска!...
Сбогом, моя Любов! Ще се срещнем във Рая.

Павлина Соколова

© Павлина Соколова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??