28.05.2015 г., 0:48 ч.

Тъга 

  Поезия » Друга
455 0 2

Изпълнява заповеди –
лудостта му е такава.
Да е оръдие,
в ръцете на врага.

 

Съзнава или не,
остава на разпятие.
Твори съдбата си,
прегърнал кръст.

 

Тъгата ми се стича
и търси те…
Из дебрите космични,
дори и в синевата.

 

Откривам се
и пускам те навред.
Приела участта ти
на страдалец.

© Ава Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??