4.03.2016 г., 18:58 ч.

Тъй както ме научи мама 

  Поезия » Философска
540 1 1

Тъй както ме научи мама

 

Оставих ли у хората следа,

те ще си спомнят ли за мене?

С Катрана ли са ми, или с Меда!?

Не зная, дявол да го вземе!

 

На много хора съм подал ръка,

все някой това ще си спомни,

не вярвам всички да се отрекат-

вода им носих в здрави стомни!

 

Стремях се с хората да съм добър!

Да им помогна ако трябва!

Не бях на мястото си  по хатър.

Мен всяка работа ме грабва.

 

Не съм си служил и с лъжи...

Аз гледах хората в очите!

На стара слава аз не съм лежал,

не съм избягвал и бедите!

 

Не са ме пазили и под чадър!

Не съм очаквал чуждо рамо!

Живеех с принципа да съм добър,

тъй както  ме научи мама!

30.11.2014г. София

© Hristo Slavov Всички права запазени

Преработено!

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Харесах.
Предложения
: ??:??