14.06.2009 г., 20:12 ч.

Тъжно 

  Поезия
925 0 1

Къде са следите, които ми остави?

Къде е споменът, защо ме забрави?

Обичах ли те безумно или фарс?

Симулирайки чувства в грешен час.

 

Повярвах в мечтата или в лъжата?

Дарих недостижима обич и душата?!

Влюбих се в теб наужким без страх,

тръгнах и загубих всичко... Крах!

 

Дарявах мечти за копнеещото ми сърце.

Така се лъжех и живеех като леко перце.

Но ден ужасен, сън остана занапред,

изчезна, осъзнах, че само страдах вред...

 

Вярвам в копнежа за теб, вярно,

но за друго това веч не е давно!?

Искала съм просто мъж до мен

и да съм щастлива някой ден!

© Юлия Работова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Казват, че всеки човек има 3 сърца!Едно лъжливо сърце в устата си, за пред целия свят, второ в гърдите си, за близки приятели и за семейството си, и трето - истинско, тайно, за което не знае никой, освен самият него, скрито Господ знае къде.....Нека си седи скрито и да тупти от любов!
Предложения
: ??:??