9.01.2010 г., 12:40 ч.

Тъмни и жестоки времена 

  Поезия » Философска
724 0 0

Над деня се спуска пак нощта.

Над живота протяга се смъртта.

В душата промъква се омраза.

В здравето заражда се зараза.

Щастието - избутва го тъгата.

Любовта убита е от самотата.

Слънцето закрито от луната.

Тъмни и жестоки днес са времената.

© Александър Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??