Над деня се спуска пак нощта.
Над живота протяга се смъртта.
В душата промъква се омраза.
В здравето заражда се зараза.
Щастието - избутва го тъгата.
Любовта убита е от самотата.
Слънцето закрито от луната.
Тъмни и жестоки днес са времената.
© Александър All rights reserved.