16.08.2004 г., 20:14 ч.

Тъмнина 

  Поезия
1178 0 3
Тъмнина

Цветята весело цъвтяха,
птиците летяха в небесни висини
и тревите смеличко растяха,
но гръм внезапен всичко заслепи...

Почувствах нещо странно в своята душа
и без да искам затворих очите си,
попаднах в свят от безкрайна тъмнина,
който превземаше дните ми...

Този свят стана моя съдба
и в него завинаги аз ще живея,
сама на тази тъмна земя -
за капчица любов аз милея...

Да виждам със очите си не мога,
но с душата си усещам всеки зов!
Аз съм като всички хора,
аз имам право на живот!







На всички слепи хора!
Уважавайте ги!!!

© Слънчево момиче Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??