13.06.2017 г., 13:35 ч.

Тъмнина и мрак 

  Поезия » Друга
300 1 2

Тъмнината не е мрак. 
Ражда светлината. 
И отстъпва винаги назад
пукне ли зората.

 

Мракът не е тъмнина. 
Всеки лъч поглъща.
И прегръдката му е една –
тя във вечност се превръща.

© Надежда Тошкова Всички права запазени

10/06/2016

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??