13.12.2007 г., 19:45 ч.

Тъмно - светло 

  Поезия » Друга
547 0 3
 

С черно пиша най-светлите думи,

с мъка изказвам най-нежните слова,

всеки лъч на слънцето в деня ми

привиква при мене нощта.

 

Приема ме черната обич,

всеки спомен при мене се връща,

всяка малка топла искрица

в бял скреж се превръща.

 

Копнея за топла прегръдка

да запали огъня в мен,

да потъна в нежния пламък

и да целуна светлия ден....

© Никоя Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??