Dec 13, 2007, 7:45 PM

Тъмно - светло 

  Poetry » Other
549 0 3
 

С черно пиша най-светлите думи,

с мъка изказвам най-нежните слова,

всеки лъч на слънцето в деня ми

привиква при мене нощта.

 

Приема ме черната обич,

всеки спомен при мене се връща,

всяка малка топла искрица

в бял скреж се превръща.

 

Копнея за топла прегръдка

да запали огъня в мен,

да потъна в нежния пламък

и да целуна светлия ден....

© Никоя All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??